Optrekkend vocht behandelen, hoe?

29/02/2016
Optrekkend vocht is een groot probleem in je woning, maar kan (mits goed uitgevoerd) helemaal opgelost worden. Hoe dit werkt ontdek je in dit artikel!
Lees meer!

Muren onderkappen: hoe werkt dat?

05/02/2016
Muren onderkappen: hoe werkt dat en wat zijn de voordelen? We leggen het uit in dit artikel. Lees snel verder over muren onderkappen om vocht tegen te gaan!
Lees meer!

Gecontroleerd ventileren, hoe doe je dat?

07/01/2016
Sinds EPB eisen strenger zijn geworden zul je je woning meer gecontroleerd moeten ventileren. Hoe je dit het beste kunt doen lees je in dit artikel!
Lees meer!

Schimmel bestrijden en verwijderen

23/12/2015
Schimmel in uw woning is een slechte zaak. Schimmel is namelijk schadelijk voor de gezondheid van de bewoners. Ontdek hoe u schimmel kunt voorkomen!
Lees meer!

Waarom is ventilatie zo belangrijk?

06/11/2015
Waarom is ventileren (vooral in de zomer) erg belangrijk binnen uw woning? We leggen het haarfijn uit in dit artikel over ventilatie. Lees snel verder!
Lees meer!

Vochtplekken na isolatie van spouwmuur?

15/10/2015
Spouwmuurisolatie kan zomaar zorgen voor vochtproblemen in huis. Het hoeft echter geen probleem te zijn wanneer je rekening houdt met de volgende zaken.
Lees meer!

Verlucht en ventileert u voldoende? 6 verluchtingstips

25/11/2014
Ventileert en verlucht u wel voldoende in huis? Dit is belangrijk om zo te zorgen voor een gezond binnenklimaat in huis. We bespreken 6 tips in dit artikel!
Lees meer!

Opstijgend vocht in huis, hoe te voorkomen?

03/11/2014
Opstijgend vocht in huis, daar heeft u natuurlijk liever niet mee te maken. Het is dan ook beter om dit te voorkomen. Lees er meer over in dit artikel!
Lees meer!

Luchtvochtigheid in huis, meten is weten

20/06/2014
Een tekort of teveel aan vocht kan problemen veroorzaken. Wat is een goede luchtvochtigheid en hoe is dit te meten? We bespreken het in dit artikel!.
Lees meer!