Hydrofuge

Een hydrofuge is een waterwerend middel dat veelal gebruikt wordt om gevels mee te impregneren waardoor deze duurzaam beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Op deze manier kunnen vochtproblemen zoals opstijgend vocht tegen gegaan worden.

Hydrofuge
De hydrofuges vormen een doorzichtige laag die waterafstotend en dampdoorlatend is. Hydrofuges hebben nog meer voordelen, zo hebben ze een algen- en vuilwerende werking. Zo geniet u langer van een mooie schone gevel en zult u minder onderhoud hoeven te verrichten.

Verschillende soorten hydrofuges

Hydrofuges zijn er in meerdere soorten en kunnen ook op verschillende manieren worden aangebracht. De voorbehandeling is echter wel voor elke soort hetzelfde. U zult de gevel schoon moeten maken door en al het vuil, mos en schimmels te verwijderen. U kunt dit doen met een hogedrukreiniger.

Vloeibare en crème hydrofuge

Een vloeibaar hydrofuge kan onder lage druk sproeiend worden aangebracht, een crème-vormige hydrofuge kan ook strijkend worden aangebracht met een kwast of verfrol. Vooral bij het impregneren van kleine oppervlakken of moeilijk bereikbare plekken wordt strijken aanbevolen. Het aanbrengen dient net zo lang te gebeuren tot het oppervlak verzadigd is, dit is waarschijnlijk pas na enkele keren.

Hydrofuge specialisten vergelijken

Een hydrofuge kunt u het beste laten aanbrengen door een professional. Plaat hier geheel gratis en vrijblijvend uw klus en vergelijk meerdere offertes van vochtbestrijders uit uw regio. Zo kiest u eenvoudig voor de specialist met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze vochtbestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde vochtbestrijdingsfirma's.
Omdat u van meerdere vochtbestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw vochtbestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vochtbestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.