Vochtbestrijding

Wanneer u last heeft van vochtoverlast weet u hoe vervelend dit is. Vochtoverlast brengt meerdere problemen met zich mee. Vaak is het zo dat bij een overschot aan vocht schimmelvorming zoals bijvoorbeeld huiszwam ontstaat. Schimmel is gevaarlijk voor uw gezondheid en moet dus altijd meteen verwijderd worden, nog voor dat u het vocht gaat bestrijden.

Vochtbestrijding
Een preventieve oplossing voor een te veel aan vocht in huis is genoeg ventileren, vocht krijgt hierdoor minder kans en de lucht in uw woning zal aanzienlijk verbeteren. Een betere luchtdoorstroming zorgt voor een gezondere woning, een woning die vrij is van vochtoverlast en schimmel. Wanneer uw woning vochtvrij is blijven uw meubels in goede staat, vocht zorgt namelijk voor schimmelvorming op uw meubels en uw behang zal los laten. Ook een hydrofuge kan beschermen tegen vochtproblemen.

Wanneer vochtoverlast ontstaat door opstijgend vocht, wat een serieus probleem is, zal er een specialist ingeschakeld moeten worden. Het is belangrijk voor de staat van uw woning dat u dan snel actie onderneemt!

Verschillende soorten vochtproblemen

Vochtproblemen waar u last van zou kunnen hebben zijn: opstijgend vocht, condens of vochtproblemen in uw vloer, gevel of kelder of kruipkelder. Veel problemen zijn te verhelpen door goed te isoleren en ventileren.

Bij problemen met uw gevel kunt u ervoor kiezen om deze te impregneren of te laten behandelen met een hydrofuge. De ergste problemen worden veelal veroorzaakt door opstijgend vocht. Opstijgend vocht is ook één van de meest voorkomende problemen en komt vaak voor bij de oudere woningen en gebouwen. Opstijgend vocht wordt veroorzaakt doordat een vochtscherm niet of verkeerd geplaatst is of deze in de loop der tijd versleten is en geen bescherming meer biedt.

Om opstijgend vocht te behandelen worden uw muren geïnjecteerd met een waterkerend middel die opstijgend vocht tegenhoudt. Meestal wordt er ook meteen gekeken wat er moet gebeuren om het pleisterwerk, de plinten of andere materialen te herstellen.

Vochtbestrijding vergelijken

Wanneer u last heeft van vochtproblemen is het aan te raden hierop zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als u een vochtbestrijder wilt inschakelen, dan is het slim om hiervoor offertes van meerdere bestrijders uit uw regio te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo kiest u gemakkelijk voor vochtbestrijding tegen de juiste prijs!

Het aanvragen van offertes is snel, gemakkelijk en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze vochtbestrijders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde vochtbestrijdingsfirma's.
Omdat u van meerdere vochtbestrijders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw vochtbestrijding!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vochtbestrijder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.